Ring i dag: (+45) 35 83 72 33

Ejendomme

Serviceafdelingen udfører service og installationsopgaver for virksomheder og ejendomme med fokus på hurtig og effektiv service. Vi er stolte over at besidde de kompetencer, der skal til for at levere en funktionsdygtig skræddersyet løsning - uanset opgavens art.

Ejendomsservice København og omegn. Skal du bruge

  • Elektriker Brønshøj
  • Elektriker Nørrebro
  • Elektriker Vesterbro
  • Elektriker Frederiksberg
  • Elektriker Valby
  • Elektriker Ballerup
  • Samt i alle andre bydele i København

Så kontakt Vilstrup Olesen - vores elektriker-vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.
Vi giver en 3 timers servicegaranti og har døgnservice på vore produktområder.

Vores egen døgnservice består af vores telefon 35 83 72 33 i dagtimerne og vagttelefonen 35 83 04 33 betyder, at du inden for tre timer kan få hjælp af en kompetent servicemontør. Dog ofte inden for 1 time, uden for arbejdstid!
Vor effektivitet sikrer jer en optimal installation og drift til den rigtige pris. Inden for ejendomme tilbyder vi alt indenfor: Nyinstallationer - Renovering - Vedligeholdelse og ikke mindst Ejendomsservice i København.

Nedenfor kan I se nogle af de områder, vi i dag beskæftiger os med.

Porttelefonanlæg & Dørtelefonanlæg: Rådgivning Dimensionering Installation af nye anlæg, samt almen service & Renovering af bestående anlæg. Hvis porttelefonanlæg ikke virker, kommer vi samme dag - også selv om det ligger uden for normal arbejdstid, hvis dette ønskes.

Trappelys & Trappebelysning: Reparation og vedligeholdelse udføres. Hvis lyset ikke virker, kommer vi samme dag - også selv om det ligger uden for normal arbejdstid, hvis dette ønskes.

Ønske om ny belysning og evt. virkemåde
Vi taler mulighederne igennem og fremsender efterfølgende et uforpligtende tilbud på ejendommens installationer.

Er I trætte af Columbustryk, der ofte går i stykker, kan dette ændres....

Vi har god erfaring med bl.a. trappeautomater, bevægelsesmeldere, lamper med bevægelsesmelder indbygget, skumringsrelæer osv.
LED-lys Der er store besparingsmuligheder, med det HELT NYE: LED-lys. LED er en helt ny type lys, hvor hver lampe kun bruger fra 1W. LED-belysning er nu blevet forbedret så meget, så lyset både kan være hvidt eller med farvegengivelse, der ligner glødelampen som vi kender den. Med andre ord er der ingen tvivl om, at LED vil blive brugt mere og mere i fremtiden.
Og så har disse lamper en levetid på 30 - 50.000 timer !
Vi har spots, lamper, indsatser til eksisterende lamper og LED-bånd

Vedligeholdelse
Med de krav der i dag stilles til de tekniske installationer samt funktionerne af disse, er anlæggene blevet mere og mere komplicerede. Dette bevirker, at drift og vedligeholdelse ligeledes er blevet kompliceret. Her kan vi også tilbyde Termografering af eltavler som øger driftsikkerheden i vigtig el-forsyning

Vi kan hjælpe jer med forskellige former for systematisk vedligeholdelse inden for alle el-installationer.
Med en sådan ordning opnår ejendommen, at der ikke opstår unødige driftsstop eller anden form for driftsforstyrrelser samt, at anlæggene altid udnyttes optimalt og anlæggets levetid forøges væsentligt.

Vandskade: Affugter udlejning, men vi har også byggestrøm, vandstøvsuger og varmekanoner som udlejes.

Belysningsautomatik
Der findes i dag mange former for automatik af belysning.

Nogle eksempler kunne være:
Indendørs: Bevægelsestænding af lys, IHC (intelligent belysning), regulering af lyskilder efter lysindfald.
Udendørs: Skumringsrelæ, ur-styring, bevægelsestænding af lys, regulering af lyskilder efter sollyset.

Lampebutik: Vi har egen lampeforretning, både med dyrere og Billige lamper til fælles arealer og boliger.

Varmecentraler
Fejlfinding på - og reparation af tekniske installationer. Er opgaven en hel varmecentral, leverer vi færdige løsninger med belysning, føringsveje, kanaler inklusiv montering af lovpligtige sikkerheds-afbrydere, samt udtag hvor det ønskes.

400V & HPFI-relæ
Påtænker ejendommen opførelse af nye hovedledninger o.lign. for 400V til lejlighederne, er vi de rette til opgaven.
Vedr. HPFI-relæ er det et lovkrav, at ALLE installationer i ejendommen - også de enkelte lejligheder - har fået installeret et sådant 01.07.2008
Det er nu længe siden, dette krav skulle være opfyldt. Så hvis der sker en fejl, der medfører personfare, og relæ ikke forefindes, kan der rejses sag mod ejendommen! Vi rådgiver om installationerne, løbende.

Installations-eftersyn i forbindelse med fraflytning
Mange ejendomme har vedtaget, at få foretaget installations-eftersyn ved hver fraflytning, for ikke selv at komme til at stå med en udgift i forbindelse med lovliggørelse. Pr. oprindelig lejemål udføres dette for kr. 1.100,00 inkl. moms, som afregnes kontant af fraflytter ved eftersyn, eller faktureres til ejendommen, se herunder.

De ejendomme vi passer, bestiller for det meste installationseftersyn i forbindelse med alle fraflytninger. Dette er ved at blive et lovkrav. Denne fremsendes efterfølgende til ejendommen evt. til aftalt pris, hvis aftale er indgået herom.
Skal den enkelte beboer selv betale for eftersyn, skal disse betales i forbindelse med eftersynet, som tager omkring ½ time i lejemålet, og derefter yderligere ca. 1 time for at skrive rapport. En udgift der normalt fratrækkes i forbindelse med handlen og en god

 

sikkerhed for ejendommen.

Hurtig service
Har I brug for en hurtig service indenfor alm. arbejdstid, finder vi hurtigt den montør der er tættest på ejendommen, og sender denne. Både overmontøren Flemming og jeg selv kører også ud når det er nødvendigt.

Energibesparelse
Ønsker I at få mindre regninger, på trods af de stigende priser fra Dong, så lad os gennemgå ejendommen og se på, hvor der kan spares, uden nedsat funktion og nuværende lysniveau. Har ejendommen målere der kan nedlægges og sammenlægges, er der penge at spare.

Vi tilbyder naturligvis også akut hjælp, hvis der opstår problemer og har i øvrigt egen døgnvagt.
Nedenfor kan du se nogle af de områder, vi i dag beskæftiger os med.

Vi har god erfaring med bl.a. trappeautomater, bevægelsesmeldere, skumringsrelæer osv.

Vi har endv. LED-bånd i alle farver. LED-bånd kan klistres op, hvor man vil, og bruges bl.a. til at belyse der, hvor der ikke er plads til alm. belysninger, f-eks. under sokler i køkken m.m.
De fås i alle farver, også så man selv kan regulere dette mellem alle farver både som normaltæt, stænktæt og vandtæt.

Udenfor alm. arbejdstid kan vores vagtafdeling træffes på vagttelefonen 35 83 04 33

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud.

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak. Husk, det koster ikke noget at spørge.

Kontakt os på tlf. 35 83 72 33 eller e-mail el@vilstrup-olesen.dk.

Denne side bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter